Pages Navigation Menu

Uljaniku četiri zlata u Francuskoj!

 

Koturaljkašice “Uljanika” proteklog su vikenda, prvi put sudjelovale na natjecanju “Trophee du Bearn” u francuskom mjestu Pau. Uz veliku podršku lokalne publike, u konkurenciji 10 klubova iz Španjolske i Francuske postigle su izvrsne rezultate. Među 6 natjecateljica, koliko ih je iz našeg kluba sudjelovalo na natjecanju, čak su 4 osvojile 1.mjesto.

Sa zlatnim su se peharima u Pulu vratile Sara Šarić koja je bila najbolja u super mini kategoriji, u kategoriji mini zasjajila je Lucija višković, Elena Grakalić u kategoriji A, kao i mlađa juniorka Nina Višković.

Postignutim pojedinačnim rezultatima te klupskim plasmanom na 4.mjesto zadovoljna je i trenerica Marina Prodan koja djevojčice i djevojke požrvovono priprema tokom cijele godine.

Na pobjedničkom postolju s brončanim peharom u rukama, ponosno su stajale Gaia Barbancich koja je za sjajno 3.mjesto odvozila u kategoriji mini i Gracijela Grakalić kojoj je to uspjelo među kadetkinjama.

Natjecanje u francuskoj bila je prilika za poziv koturaljkaškim klubovima da svoje sudjelovanje prijave na tradicionalnoj Amfori, međunarodnom natjecanju koje već 27 godina organizira KK Uljanik, a ove će se godine održati 20. i 21. lipnja u Domu sportova “Mate Parlov”.

IMG_2830