Pages Navigation Menu

MIKI MIŠKA 2011

S NATJECANJA 19. POKAL MIKI MIŠKA U SLOVENIJI

Pulske koturaljkašice punih ruku pehara

S pregršt odličja vratile su koturaljkašice pulskog kluba Uljanik s natjecanja 19. Pokal Miki Miška koje je u slovenskoj Novoj Gorici održano protekli vikend.
U konkurenciji šezdesetak natjecatelja iz pet klubova, a uz jedini hrvatski to su bili oni iz Slovenije i Italije, pehari su zasjali u rukama

Puljanki u gotovo svim kategorijama.
Među najmlađima, u kategoriji djevojčica rodenih 2005. godine i mlađih, srebrni je za sjajno drugo mjesto osvojila Sara Šarić, a tik do nje na brončano postolje stala je Lea Čuturilo.
U kategoriji djevojčica rodenih 2004. godine, odličja su osvojile Nina Škalic za prvo i Ema Sinković za drugo mjesto.
Među godinu starijim djevojčicama istaknula se je Gaia Barbancich s brončanim peharom, a isti je u jakoj konkurenciji devetogodišnjakinja osvojila Nina Županić.
U skupini D srebro je osvojila Tea Zlatić kao i u svojoj kategoriji godinu starija Graciela Grakalić I ovog su puta Puljanke ostvarile izvrsne nastupe, u skupinama prema godinama zlatne su bile Emma Pauro i Nina Višković te srebrna Nicole Zec.

U ovo sezonskim, uglavnom međunarodnim natjecanjima pulske su koturaljkašice iskazavši svoja umijeća stečena u ne baš najboljim uvjetima, no s odličnim trenerima, na čelu s Marinom Prodan zaredale niz uspjeha i priznanja. Istaknute su i već prepoznatljivo ime u europskim koturaljkaškim krugovima.

Slike s natjecanja možete pogledati u GALERIJI